Livet går vidare – trots allt
 
Skicka gärna en bild och text till mig så lägger jag in det på hemsidan: per.ljungvall@telia.com
 
Söndag 24 januari. Märkliga tider och konstiga fåglar. Insänt av Per Ljungvall.
 
Söndag 17 januari. Fantastiskt vackert och orört. Inga människor. Ett rådjur sprang snabbt förbi. Vindstilla. Vackrare vinterlandskap finns knappast. Insänt av Kaeth Gardestedt.
 
Lånad från tyska tidningen Der Spiegel och försedd med svensk text.
 
 
 
 
 
Social distansering 24 september 2020.
 
 
 
Social distansering 17 augusti 2020. Klubbmöte med säkerhetsavstånd. Snyggt arrangerat av personalen på Percys Restaurang.
 
Måndag 15 juni: Kvällsmoln över Limhamnsfältet.
 
Måndag 4 maj: Sista skörden av fjorårets jordärtskockor. Snart förvandlade till soppa, stomp med potatis och förvällda i frysen. Insänt av Kaeth Gardestedt.
 
Man kan få horngädda
Söndag 3 maj: Om man har tur kan man få horngädda i Klagshamn. En vänlig sportfiskare med vadarbyxor ute i vattnet fick en horngädda på kroken. Han blev så glad när jag  gjorde "tummen upp" att han frågade mig om jag ville ha den – fisken alltså. Några timmar senare var den både kokt och uppäten, hälsar Per.
 
Onsdag 29 april: I dessa corona-tider tillbringar jag mycket tid i skog och parker. Här vackert blommande röd och vit Magnolia i Alnarps-parken. Insänt av Kent Barkenstrand.
 
Fredag 24 april: Varningsskylt på landet. Insänt av Kent Wemnér.
 
Torsdag 23 april: Aftonrodnad över Öresund. Insänt av Kaeth Gardestedt.
 
Torsdag 23 april: Bilden visar spegelblankt Öresund med svanar och Malmö i horisonten. Det är ovanligt att det är helt vindstilla. Insänt av Arne Petersson.