Solig start för Malmö Södra den 3 augusti
Ett dussin leende södra-rotarianer träffades första augustimåndagen för första höstmötet och första Jonas-presidentmöte.
 
 
Livliga samtal hördes när vi vandrade Ribersborgsstranden fram. Där gav Christer Lundgren ett smakprov på nästa måndags föredrag: Anders Jones hade en färdig skiss till och även godkännande av uppförande av en skulptur i Öresundsparken. Som ännu inte slutförts. Men det har flera andra – kom och lyssna den 10 augusti! 
 
Många tankar om vår klubbs framtid dryftades. Viktigt att vi bör måna mer om varandra. Som en start skickade vi en hälsning till Stig Sjögren som fyller år idag och som tackade med vändande sms.
 
Varför svarar knappt hälften av medlemmarna på anmälningsuppmaningen? Ska vi ha en kurs i hantering av hemsidan? 
 
Jonas efterlyste hjälp att digitalt sända våra möten framöver så alla kan vara med även om man inte deltar fysiskt på plats. Christer Lundgren framförde vikten av att ha en PR-plan och att arbeta mot olika målgrupper, något som inte har fungerat under flera år. 
 
Medan vi pratade intogs dagens lunch på Ribersborgs Restaurang; pannbiffar, köttbullar och isterband slank ner innan vi skiljdes efter två timmars trevlig samvaro.
 
Tänk till alla, för snart är det dags för klubbsamråd och då hoppas vi vara konstruktiva, uppmanar dagens veckobrevskrivande Kaeth.